Eerstejaarsweekend

Banner EJW

Beste leerkracht in spé!

Proficiat met je inschrijving op UCLL. Wij kijken er alvast naar uit om jou een spetterend jaar te bezorgen!
Maar, wie zijn ‘wij’ nu eigenlijk? Wel, wij zijn de mega-enthousiaste, geweldige, gekke leden van DOCENTICA, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven.

Een nieuwe school, een nieuwe stad, nieuwe mensen, … De ene zit te popelen, de andere heeft toch een beetje schrik om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Om jullie allemaal op jullie gemak te stellen en een goeie nieuwe start te bezorgen organiseren wij een eerstejaarsweekend, joepie!

Nu hoor ik je al zeggen ‘wat is dat?’
Van vrijdag tot zondag organiseren wij allerlei ludieke activiteiten; we spelen spelletjes, we leren je cantussen, er wordt gedanst en gezongen, … Verder vertellen we ook wat meer over de richting en geven we wat tips mee voor het komende academiejaar.
Na drie dagen samen eten, slapen en plezier maken ben je sowieso een ervaring en een heel pak vrienden rijker!

Hieronder vind je alvast wat praktische informatie.

Wanneer is dit?
Vrijdag 16 september tot zondag 18 september

Waar spreken we af?
Aan het station in Sint-Truiden om 14u. Vervolgens zullen we allemaal samen naar de verblijfplaats gaan.

Wat kost dat?
Voor ALLES betaal je slechts €50!
Het bedrag mag overgeschreven worden op rekeningnummer BE42 7360 2524 8154 onder de naam DOCENTICA. Gelieve ‘EJW’ en je ‘voornaam’ + ‘naam’ te vermelden. (Je mag dit ook op de rekening van educata overschrijven zoals vermeld op de brief)

Wat moet ik meenemen?
Een slaapzak, een kussen, een kussensloop, een matrasovertrek, kleren (niet je beste kleren best), toiletgerief, een zaklamp en wat zakgeld (om eventueel een codex aan te kopen, zeker geen verplichting). Ook als je verkleedkleren hebt, mag je die zeker meenemen!
Waardevolle spullen mogen natuurlijk mee maar je bent er zelf verantwoordelijk voor

Hoe moet ik mij inschrijven?
Hieronder vind je de link van ons inschrijvingsformulier. Gelieve deze zeker in te vullen. We zouden ook graag enkele zaken over jou willen weten alvorens je mee gaat op weekend. Je inschrijving is pas definitief als we het gevraagde bedrag op onze rekening ontvangen hebben.
!!! INSCHRIJVINGSLINK: http://goo.gl/forms/ixZV5kCJ9kje8Di53

Heb je nog vragen of ben je toch nog niet helemaal overtuigd, twijfel dan niet om ons een mailtje te sturen! Dit kan naar het volgende mailadres: ejwdocentica@gmail.com
Voor meer info over ons kan je terecht op de Facebookpagina ‘Docentica’.

Wij hopen je alvast op ons eerstejaarsweekend te zien om het academiejaar op een GEWELDIGE manier in te zetten!

Vele groetjes van het DOCENTICA-team!